Zoektocht naar internet succes.

 

Internet succs

Internet succes begint bij de basis.

Het is alweer bijna vijf maanden geleden dat ik Laptopmiljonair startte.

Waneer je deze website al eens eerder hebt bezocht dan weet je dat er zich hier al heel lang geen  nieuwe activiteiten hebben plaatsgevonden. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er op de achtergrond niets gebeurd. Het beginnen van een website met het begin van een idee is makkelijk, maar gericht doorbouwen is weer heel wat anders.

Over de layout van de site ben ik nog steeds tevreden en hoe de social media plugins worden weergegeven vind ik ook nog steeds gaaf. Na het werk lees veel over SEO (zoek machine optimalisatie), linkbuilding en ben ik vrijwel dagelijks bezig om meerdere websites op de eerste pagina van Google te krijgen.  Ook ben ik  meerdere manieren aan het uitproberen om geld te verdienen vanaf mijn Laptop en ontdek ik de wondere wereld van outsorcing. Mijn favoriet daarbij is Fiverr.com 

Aan de andere kant van de medaille geven de dagelijkse kranten en TV uitzendingen voldoende stof om artikelen te schrijven over pensioenen, hypotheken en beleggen.

Kort samengevat, nog even geduld!

P.S. Google vindt websites die al wat ouder zijn meer waard. Dus wat dat betreft gaan we de goede kant op.

 

 

Speak Your Mind

Laat zien dat je geen robot bent * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.