Porsche

Porsche droom

Porsche 911 GT3 RS

Porsche 911

Het is een droom voor velen en bij mij is dat al niet anders.

Ik ben van kinds af aan al fan van de Porsche. Het begon allemaal met de surveillance wagen van de Rijkspolitie. Het was voor mij als kleine jongen altijd een feest als wij weer werden ingehaald in mijn vaders Fiat 500.

Eigenlijk is die liefde nooit echt over gegaan en de wens om zelf een Porsche in eigendom te hebben is nog steeds springlevend. Op Facebook heb ik er zelfs een speciale pagina voor aangemaakt met als titel Ik wil ook een Porsche. Like die pagina en wanneer daar nieuwe foto’s of filmpjes verschijnen dan zie jij ze ook.

Laptop Miljonair gaat over het hebben van een beter pensioen, een beter inkomen en het hebben van dromen. Een van mijn dromen is een Porsche 911 GT3 RS zoals hierboven afgebeeld. Overigens, een 911 turbo staat ook op het lijstje. En een 911 GT2 of een,……..

Vertel mij eens, wat is jouw droom auto?

 

 

Speak Your Mind

Laat zien dat je geen robot bent * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.