Laptop Miljonair komt tot leven

Een duik in het diepe

Laptop Miljonair aan het shoppen in Dubai Mall

De eerste keer dat ik mij werkelijk realiseerde dat de wereld nooit meer hetzelfde zou zijn was in maart 2009. In die maand bezocht ik in Dubai de net geopende Dubai Mall. Een zeer modern winkelcentrum met winkels volgeladen met de meest luxueuze merken.

In de Dubai Mall word je naast ruim zeshonderd winkels zoals die van Chanel, Gucci of Mark Jacobs ook verrast met een ijshockeyring van olympische omvang. Ook vind je er de Dubai Aquarium and Under Water Zoo en meerdere watervallen.

Tussen al dat moois is er uiteraard ook een Apple store. Vrijwel alle Apple stores over de gehele wereld bieden hun klanten gratis internet aan en zo ook die in de Dubai Mall.

In januari van 2009 was ik net begonnen met het schrijven van mijn eerste blog. Nu plaats ik daar nog maar sporadisch nieuwe berichten, maar in 2009 was ik daar druk mee in de weer.

Tijdens mijn bezoek aan de Apple store logde ik voor het eerst van buiten Nederland in op mijn blog en werd ik mij bewust van de impact daarvan. Nu begrijp ik dat je anno 2012 daar misschien niet meer zo van onder de indruk bent, maar ik vond het destijds geweldig! De wereld werd voor mij op die dag in één klap heel wat kleiner.

In 2008 las ik Your Portable Empire van Pat O’Bryan die vertelde over de vele mogelijkheden die het internet en internet marketing bieden. Maar pas in de Apple store in de Dubai Mall kwam dat idee voor mij echt tot leven.

Ik realiseerde mij dat je niet langer gebonden bent aan een vaste plaats om projecten van de grond te krijgen. Zolang je maar toegang hebt tot het internet dan ligt er een wereld voor je open.

Thomas Friedman beschreef reeds in 2005 in zijn boek De aarde is plat hoe onze wereld in een rap tempo veranderd is.  Los van het feit dat lagelonenlanden steeds meer productieprocessen overnemen van de oude wereld, is door de vele mogelijkheden die het internet biedt het niet langer nodig om fysiek ergens aanwezig te zijn om zaken te kunnen organiseren of te ondernemen. Afstanden bestaan louter alleen nog geografisch.

Vanuit elke plaats in de wereld waar je toegang hebt tot het internet, kun je tegenwoordig activiteiten opzetten die andere mensen kunnen helpen en jou een inkomen kunnen opleveren.

Met Laptop Miljonair wil ik mijn kennis op het gebied van marketing, internet marketing en financiële educatie met jou delen. Alles met het doel doel om meer inzicht te geven in de vele mogelijkheden die het internet jou biedt om een extra inkomen op te bouwen. En wie weet, om zoveel geld te verdienen dat jij jezelf binnenkort een Laptop Miljonair mag noemen.

Speak Your Mind

Laat zien dat je geen robot bent * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.