Wil de echte Lionel Messi nu opstaan?

Barcelona verslaat Milaan thuis met 4-0. Wederom met een fenomenale Lionel Messi, de allerbeste voetballer ooit. Als fan en liefhebber van Lionel Messi heb ik tijdens de rust getracht om Messi op Twitter te vinden.

Lionel Messi 10

Lionel Messi 10

 

 

 

 

Het eerste zoekresultaat was @leonelmessi10 Wanneer je snel kijkt zou het zomaar kunnen. Er staat zelfs een mooie foto bij van Messi met op de achtergrond, zie ik het nu goed, Prins Willem Alexander? Maar liefst 198.063 volgers. Dat is best knap met geen enkele tweet!

Lionel Messi website

Lionel Messi website

 

 

 

 

De tweede Messi die ik vind is @LeoMessi1987 met maar liefst 1.420.025 volgers. In de bijbehorende bio wordt ook nog eens verwezen naar de website van leomessi.com. Nu lijkt de website erg origineel maar er zijn maar 11 tweets en allemaal verwijzend naar alleen maar filmpjes.

Lionel Messi official twitter

Lionel Messi official twitter

 

 

 

 

De derde Messi die bovenkomt is @LioMessi_  met in de bio The official Lionel Messi Twitter page en een verwijzing naar zijn Facebook pagina. Echter alles in het Spaans en maar 404.223 volgers.

Vind u het dan gek dat  ik dan roep: “Wil de echte Lionel Messi nu opstaan?” 

Tip: Het is Lionel en geen Leonel.

U heeft een PEP talk nodig

Om mijn presentaties te verbeteren volg ik al jaren Presentation Zen van Guy Renolds. Hij heeft een aantal boeken geschreven die ik iedereen kan aanraden. Zijn eerste boek is ook in het nederlands verschenen.

In zijn laatste bericht op zijn blog heeft hij het over Robbie Nova, alias kid president en de boodschap van de 9-jarige op Youtube. Hieronder vind je het bewuste filmpje.

Geniet er van!

 

Zoektocht naar internet succes.

 

Internet succs

Internet succes begint bij de basis.

Het is alweer bijna vijf maanden geleden dat ik Laptopmiljonair startte.

Waneer je deze website al eens eerder hebt bezocht dan weet je dat er zich hier al heel lang geen  nieuwe activiteiten hebben plaatsgevonden. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er op de achtergrond niets gebeurd. Het beginnen van een website met het begin van een idee is makkelijk, maar gericht doorbouwen is weer heel wat anders.

Over de layout van de site ben ik nog steeds tevreden en hoe de social media plugins worden weergegeven vind ik ook nog steeds gaaf. Na het werk lees veel over SEO (zoek machine optimalisatie), linkbuilding en ben ik vrijwel dagelijks bezig om meerdere websites op de eerste pagina van Google te krijgen.  Ook ben ik  meerdere manieren aan het uitproberen om geld te verdienen vanaf mijn Laptop en ontdek ik de wondere wereld van outsorcing. Mijn favoriet daarbij is Fiverr.com 

Aan de andere kant van de medaille geven de dagelijkse kranten en TV uitzendingen voldoende stof om artikelen te schrijven over pensioenen, hypotheken en beleggen.

Kort samengevat, nog even geduld!

P.S. Google vindt websites die al wat ouder zijn meer waard. Dus wat dat betreft gaan we de goede kant op.

 

 

Laptop Miljonair komt tot leven

Een duik in het diepe

Laptop Miljonair aan het shoppen in Dubai Mall

De eerste keer dat ik mij werkelijk realiseerde dat de wereld nooit meer hetzelfde zou zijn was in maart 2009. In die maand bezocht ik in Dubai de net geopende Dubai Mall. Een zeer modern winkelcentrum met winkels volgeladen met de meest luxueuze merken.

In de Dubai Mall word je naast ruim zeshonderd winkels zoals die van Chanel, Gucci of Mark Jacobs ook verrast met een ijshockeyring van olympische omvang. Ook vind je er de Dubai Aquarium and Under Water Zoo en meerdere watervallen.

Tussen al dat moois is er uiteraard ook een Apple store. Vrijwel alle Apple stores over de gehele wereld bieden hun klanten gratis internet aan en zo ook die in de Dubai Mall.

In januari van 2009 was ik net begonnen met het schrijven van mijn eerste blog. Nu plaats ik daar nog maar sporadisch nieuwe berichten, maar in 2009 was ik daar druk mee in de weer.

Tijdens mijn bezoek aan de Apple store logde ik voor het eerst van buiten Nederland in op mijn blog en werd ik mij bewust van de impact daarvan. Nu begrijp ik dat je anno 2012 daar misschien niet meer zo van onder de indruk bent, maar ik vond het destijds geweldig! De wereld werd voor mij op die dag in één klap heel wat kleiner.

In 2008 las ik Your Portable Empire van Pat O’Bryan die vertelde over de vele mogelijkheden die het internet en internet marketing bieden. Maar pas in de Apple store in de Dubai Mall kwam dat idee voor mij echt tot leven.

Ik realiseerde mij dat je niet langer gebonden bent aan een vaste plaats om projecten van de grond te krijgen. Zolang je maar toegang hebt tot het internet dan ligt er een wereld voor je open.

Thomas Friedman beschreef reeds in 2005 in zijn boek De aarde is plat hoe onze wereld in een rap tempo veranderd is.  Los van het feit dat lagelonenlanden steeds meer productieprocessen overnemen van de oude wereld, is door de vele mogelijkheden die het internet biedt het niet langer nodig om fysiek ergens aanwezig te zijn om zaken te kunnen organiseren of te ondernemen. Afstanden bestaan louter alleen nog geografisch.

Vanuit elke plaats in de wereld waar je toegang hebt tot het internet, kun je tegenwoordig activiteiten opzetten die andere mensen kunnen helpen en jou een inkomen kunnen opleveren.

Met Laptop Miljonair wil ik mijn kennis op het gebied van marketing, internet marketing en financiële educatie met jou delen. Alles met het doel doel om meer inzicht te geven in de vele mogelijkheden die het internet jou biedt om een extra inkomen op te bouwen. En wie weet, om zoveel geld te verdienen dat jij jezelf binnenkort een Laptop Miljonair mag noemen.

Eerste bericht op Laptop Miljonair

Ok, daar gaan we dan. Het WordPress thema is geladen en nu uitvinden hoe alles werkt. Later meer!